Маячки Apple AirTag виявилися вкрай вразливі до подряпин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за стартом продажів розумних брелоків Apple в мережі з’явилися огляди аксесуара. Зокрема, став відомий великий недолік новинки: незважаючи на гадану практичність, компактний гаджет виявився вкрай легко подряпати – навіть при дбайливому зверненні.

Згідно з численними фотозвіт блогерів, блискуча поверхня AirTag з нержавіючої сталі приходить в непривабливий вигляд буквально в перші ж дні використання. Те ж стосується і пластиковій поверхні на зворотному боці компактної «таблетки».

«Особисто мене це не особливо турбує з пристроєм такого типу – я не збираюся витрачати час на те, щоб дивитися на нього, і здебільшого моя мета полягатиме в тому, щоб прибрати його з очей геть. Але тим, кому небайдужі подряпини на AirTag, варто про це знати », – зазначив у своєму огляді популярний техноблогер Маркес Браунлі, автор YouTube-каналу MKBHD.

Майбутнім покупцям новинки, автори оглядів порекомендували використовувати захисні чохли. Крім того, більшість таких аксесуарів має петлю під кільце для ключів, що спрощує кріплення маячка до сумки або інших предметів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.