Ґаджети

Xiaomi Mi Smart Band 6: потужніше не потрібно

Share

Браслет Xiaomi Mi Band 6 доопрацьований до досконалого рівня, при цьому у гаджета залишилася бюджетна ціна. Розробники Xiaomi внесли багато змін в порівнянні з п’ятою версією.

Дизайн фітнес-трекера
Ніяких шокуючих оновлень. Корпус виконаний у вигляді добре впізнаваною капсули і доповнюється тонким силіконовим ремінцем. Правда, він отримав додаткові виступи для кращої фіксації і доступний в цікавих відтінках: колір слонової кістки, оливковий, блакитний, помаранчевий і жовтий. Наймасовішим буде чорний ремінець для Xiaomi Band 6.

Дисплей додав в розмірах і тепер діагональ складає 1,56 дюймів. У порівнянні з попереднім поколінням екран більше майже на 50%. AMOLED-панель займає практично всю передню поверхню, рамки стали ультратонкими. З фронтальної зони пропала сенсорна кнопка управління, тепер будь-які дії потрібно виконувати свайпом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автономність гаджета
Час автономної роботи ніколи не було слабким місцем пристрою, навіть за підтримки безлічі функцій. Тому фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6 , як і раніше, оснастили акумулятором на 125 мАг.

Це означає, що при постійному використанні базових датчиків аксесуар пропрацює на одному заряді до 14 днів. Якщо користуватися новими функціями, автономність незначно скоротиться – до 10-12 днів. Індикація зарядки стала більш інформативною. Рівень заряду нарешті відображається в процентах.

Відстеження показників здоров’я та активності 
Вбудовані датчики відслідковують стандартні показники:

  • пройдені за день кроки і відстань;
  • кількість витрачених калорій;
  • пульс;
  • фази і якість сну;
  • частота серцевих скорочень.

Періодичність виміру серцебиття змінюється за бажанням користувача. Xiaomi Mi Smart Band 6 може моніторити серцебиття кожну хвилину і проводити вимірювання з періодичність в 5, 10 або 30 хвилин. Обраний діапазон впливає на автономність смарт-аксесуара. Важлива функція – годинник може попередити, якщо під час відпочинку пульс сильно збільшиться.

Розробники додали 19 режимів тренування. Попередня модель розпізнавала 11 варіантів активності, нова – 30. Додати вирішили вузькі спортивні напрями: кікбоксинг, бадмінтон і т.д. При цьому автоматично розпізнати трекер може тільки 6 тренувальних режимів: звичайний біг, біг на біговій дорожче, спортивна ходьба, веслування, їзда на велосипеді і заняття кроссфітом.

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6 оснастили сенсором SpO2. Це датчик, що вимірює рівень кисню в крові. Робити виміри можна протягом дня, вночі під час сну датчик не спрацьовує. Процес займає пару секунд.

Продуктивність і пам’ять
Аксесуар став відчутно спритніше. Цьому сприяло збільшення оперативної і вбудованої пам’яті. Ємність ОЗП зросла з 512 Кб до 2 Мб, а вбудоване сховище розширили з 16 Мб до 32 Мб.

Xiaomi Mi Band 6 може працювати в парі зі смартфонами на базі iOS або Android. Для зв’язку використовується високошвидкісний модуль Bluetooth 5.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як безкоштовні VPN перетворюють смартфони на проксі та чому це небезпечно

    Безкоштовні VPN-програми можуть використовувати телефони користувачів з метою: збирати дані і паролі, зламувати акаунти і…

    28.04.2024

    Власників RTX 4090 чекають погані новини

    RTX 4090 від Nvidia залишається безперечним найпотужнішим графічним процесором на ринку, незважаючи на те, що…

    28.04.2024

    Українських біженців “заманюють” грошовою допомогою: нова шахрайська схема

    Шахраї розсилають SMS та Telegram-повідомлення від імені УВКБ ООН та ЮНІСЕФ у Словаччині, інформуючи українців…

    28.04.2024

    Гіганта в галузі кібербезпеки Darktrace купили за 5 мільярдів доларів

    Лідер у сфері кібербезпеки Британії Darktrace був придбаний приватною інвестиційною компанією Thoma Bravo в рамках…

    28.04.2024

    Експерти з безпеки розповіли, як захистити телефон від злому

    Витік особистої інформації може негативно вплинути на ваше соціальне та професійне життя. Тому, навіть якщо…

    28.04.2024

    Apple випустить iPhone з новими функціями ШІ

    Apple відновила переговори з OpenAI про використання технології штучного інтелекту (ШІ) для розробки нових функцій…

    28.04.2024