Samsung Galaxy Watch 4: очікувані специфікації та інші подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережеві інформатори опублікували характеристики ще не анонсованих смарт-годинників Samsung. Очікується, що крім дизайну, Galaxy Watch 4 будуть відрізнятися від попередників як апаратною, так і програмною складовою.

За даними джерел мережі, Galaxy Watch 4 будуть представлені в двох основних модифікаціях з діаметром корпусу 41 мм і ємністю акумулятора 240 мАг, а також в 45-мм версії з батареєю на 350 мАг. Для порівняння, зіставні моделі Galaxy Watch 3 були оснащені АКБ на 247 мАг і 340 мАг відповідно. Збільшити автономність гаджетів інженерам компанії імовірно вдасться за рахунок нового дизайну материнської плати.

У звіті вказується, що постачальником акумуляторів для 41-міліметрової версії гаджета стане китайська компанія Amperex Technology Limited. З чуток, Samsung вперше може відмовитися від випуску смарт-годин на власній ОС Tizen, вибравши в якості прошивки Google Wear OS. Точна дата презентації пристроїв поки не розкривається – очікується, що захід відбудеться не пізніше серпня 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.