Розкрито подробиці революційного VR-шолома від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша гарнітура змішаної реальності від Apple буде мати до 15 камер. Про це в своєму звіті заявив авторитетний аналітик Мін-Чі Ко (Ming-Chi Kuo), повідомляє видання 9to5mac.

У звіті експерта йдеться, що в шоломі змішаної реальності (AR / VR) буде до 15 камер. Подібне технічне оснащення дозволить створити у користувача максимальне відчуття присутності при використанні пристрою в режимах доповненої і віртуальної реальності і споживанні контенту.

Також фахівець розкрив подробиці майбутніх продуктів американської компанії в даному сегменті. Мін-Чі Ко вважає, що слідом за гарнітурою Apple випустить окуляри віртуальної реальності, які будуть мати спрощену конструкцію і більш доступну ціну. Згідно раннього звіту фахівця, перший VR-шолом компанії вийде в 2022 році і буде оцінений приблизно в тисячу доларів (близько 73,5 тисячі рублів за поточним курсом).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку журналістів, камери в гарнітурі Apple будуть розташовані як зовні, так і всередині девайса. Останні датчики відстежуватимуть увагу користувача. Даний метод називає реновірован рендерингом (foveated rendering).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.