Ґаджети

Продаж навушників Huawei FreeBuds 4i за ціною від 1 999 грн подовжено до 25 квітня

Share

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні подовжує термін дії спеціальної пропозиції на купівлю бездротових TWS-навушників Huawei FreeBuds 4i. Українці можуть придбати новинку за ціною від 1 999 грн до 25 квітня.

Одна з основних характеристик Huawei FreeBuds 4i — висока автономність. Навушники відтворюють аудіо протягом 10 годин без підзарядки від кейса при вимкненій функції активного шумозаглушення (ANC), або ж 7,5 години — при увімкненому режимі ANC. Термін експлуатації Huawei FreeBuds 4i із зарядним кейсом становить 22 години при прослуховуванні музики чи 14 годин для спілкування. А щоб зарядити навушники для подальшого користування протягом 4 годин, знадобиться всього 10 хвилин.

Ще одна особливість Huawei FreeBuds 4i — якісне звучання та активне шумозаглушення. Великі 10-міліметрові динамічні драйвери забезпечують відтворення потужних басів, а діафрагма PEEK+PU — найдрібніших деталей звучання. Алгоритми шумопоглинання дозволяють насолоджуватися чистим звуком у будь-якій ситуації користування, чи то на гамірній вулиці, чи то у дорозі. Технологія активного шумозаглушення на основі штучного інтелекту усуває всі сторонні звуки, а режим «прозорості» дозволяє чітко чути навколишні звуки навіть у навушниках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei FreeBuds 4i можна підключити до пристроїв на різних операційних системах — iOS, Android та Windows. А щоб увімкнути музику, перемикнути трек чи активувати ANC, необхідно просто торкнутися навушника. Huawei FreeBuds 4i мають лаконічний дизайн і представлені в Україні у «Білому» (Ceramic White) та «Чорному» (Carbon Crystal Black) кольорах.

Продажі Huawei FreeBuds 4i в Україні стартували 5 квітня. Новинка привертає високий інтерес як з боку ритейлерів, так і кінцевих споживачів. Кожна нова партія розкуповується одразу ж з моменту надходження до магазинів. За перший тиждень продажів українці придбали майже 1 000 навушників Huawei FreeBuds 4i. При купівлі до 25 квітня спеціальна ціна на навушники Huawei FreeBuds 4i — від 1 999 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024