Продаж навушників Huawei FreeBuds 4i за ціною від 1 999 грн подовжено до 25 квітня

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні подовжує термін дії спеціальної пропозиції на купівлю бездротових TWS-навушників Huawei FreeBuds 4i. Українці можуть придбати новинку за ціною від 1 999 грн до 25 квітня.

Одна з основних характеристик Huawei FreeBuds 4i — висока автономність. Навушники відтворюють аудіо протягом 10 годин без підзарядки від кейса при вимкненій функції активного шумозаглушення (ANC), або ж 7,5 години — при увімкненому режимі ANC. Термін експлуатації Huawei FreeBuds 4i із зарядним кейсом становить 22 години при прослуховуванні музики чи 14 годин для спілкування. А щоб зарядити навушники для подальшого користування протягом 4 годин, знадобиться всього 10 хвилин.

Ще одна особливість Huawei FreeBuds 4i — якісне звучання та активне шумозаглушення. Великі 10-міліметрові динамічні драйвери забезпечують відтворення потужних басів, а діафрагма PEEK+PU — найдрібніших деталей звучання. Алгоритми шумопоглинання дозволяють насолоджуватися чистим звуком у будь-якій ситуації користування, чи то на гамірній вулиці, чи то у дорозі. Технологія активного шумозаглушення на основі штучного інтелекту усуває всі сторонні звуки, а режим «прозорості» дозволяє чітко чути навколишні звуки навіть у навушниках.

Huawei FreeBuds 4i можна підключити до пристроїв на різних операційних системах — iOS, Android та Windows. А щоб увімкнути музику, перемикнути трек чи активувати ANC, необхідно просто торкнутися навушника. Huawei FreeBuds 4i мають лаконічний дизайн і представлені в Україні у «Білому» (Ceramic White) та «Чорному» (Carbon Crystal Black) кольорах.

Продажі Huawei FreeBuds 4i в Україні стартували 5 квітня. Новинка привертає високий інтерес як з боку ритейлерів, так і кінцевих споживачів. Кожна нова партія розкуповується одразу ж з моменту надходження до магазинів. За перший тиждень продажів українці придбали майже 1 000 навушників Huawei FreeBuds 4i. При купівлі до 25 квітня спеціальна ціна на навушники Huawei FreeBuds 4i — від 1 999 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я