DJI офіційно представила квадрокоптер Air 2S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні DJI розкрила характеристики мінідрона Air 2S. Новий квадрокоптер дозволяє знімати 20-мегапіксельні фото і відео 5,4K.

Фердинанд Вольф, креативний директор DJI Europe:

«DJI – це втілений список бажань, який оживає для всіх, хто вимагає від дронів максимуму. <> Будь-який користувач буде в захваті від цього дрона, будь він творцем контенту або мандрівником ».

Камера DJI Air 2S дозволяє вести зйомку відео 5,4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду або 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Новий цифровий зум підтримує чотириразове наближення при вирішенні 4K, шестиразове при 2,7K і восьмикратне при 1080P. Підтримувані колірні профілі відео – 10-бітові D-Log і HLG. Фотографії та відео при необхідності можуть зберігатися всередині пристрою, воно оснащено 8 ГБ внутрішньої пам’яті. Також Air 2S отримав нову функцію MasterShots, яка дозволяє дрону автоматично створювати траєкторію польоту, зберігаючи при цьому об’єкт в кадрі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Квадрокоптер може залишатися в повітрі без підзарядки 31 хвилину і оснащений системою датчиків APAS 4.0, що дозволяє своєчасно виявляти перешкоди і уникати зіткнень з ними. Дальність дії Air 2S складає 12 км.

Стандартний комплект (дрон + контролер + акумулятор) коштує 999 доларів США. Варіант Fly More додає до ціни 300 доларів, а до комплекту поставки дві додаткові батареї, фільтри ND, зарядний пристрій і сумку для перенесення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.