Samsung Galaxy Tab A7 Lite на перших офіційних зображеннях

Новий планшет компанії пройшов сертифікацію в TENAA. Крім підтвердження ряду характеристик Galaxy Tab A7 Lite, регулятор також розкрив дизайн, пристрої, опублікувавши добірку фотографій, які демонструють майбутню новинку з усіх боків.

Відповідно до джерела, габарити планшета складуть 212,5 x 124,7 x 8 мм. За автономність гаджета буде відповідати вбудований акумулятор ємністю 5100 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 15 Вт. Сертифікацію пройшла модель з 3 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті, при цьому марка процесора не уточнюється. Раніше авторитетний інсайдер Еван Бласс заявив, що гаджет буде побудований на базі мобільної платформи MediaTek Helio P22T, але офіційно ці дані ще не підтверджені.

Судячи по знімках, планшет отримає одинарну тильну камеру і Фронталки, розміщену у верхній рамці дисплея. Очікується, що анонс Galaxy Tab A7 Lite відбудеться в червні 2021 року, при цьому компанія представить дві модифікації пристрою: з модулем Wi-Fi і LTE-модемом. Точна дата релізу і вартість новинки виробником поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.