Названо найкращі фітнес-трекери – який варіант вибрати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фітнес-трекери за останні роки пройшли відчутний шлях розвитку. Більшість з них зараз можуть рахувати кроки, відстань, спалені калорії, підтримують велику кількість спортивних режимів та можуть робити багато іншого. При виборі, щоправда, слід розуміти, що фітнес-трекери менш просунуті та функціональні, але більш автономні, ніж смарт-годинники, тому перед покупкою слід визначитися з пріоритетами.

Fitbit Charge 4

Якщо мова йде про ситуацію, коли ви хочете купити найкращий фітнес-трекер на ринку, при цьому його ціна не має значення, варто звернути увагу на Fitbit Charge 4. Це девайс, у якому виправили всі помилки попереднього покоління, Fitbit Charge 3, при цьому встановивши таку саму ціну. У оснащення девайса входить GPS-модуль, є підтримка платіжної системи Fitbit Pay.

Єдиною причиною для покупки іншого наручного девайса при необмеженому бюджеті є бажання отримати користувацький досвід, який більше підходить до сегменту смарт-годинників, а не до фітнес-трекерів. У такому випадку слід розуміти, що девайс буде іншим – у нього буде відрізнятися функціональність, автономність і, звісно, у більшості випадків і ціна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Fitbit Inspire 2

У випадку, якщо вам потрібне рішення від Fitbit, але при цьому не хочеться платити справді немало за Fitbit Charge 4, варто звернути вагу на фітнес-трекер Fitbit Inspire 2. Ця модель, хоч і далеко не найдешевша на ринку, але набагато доступніша і при цьому пропонує досить непоганий функціонал.

Цей браслет легкий та невеликий, у нього є підтримка знімних ремінців, а також можливість отримувати сповіщення зі смартфона. Також фітнес-трекер оснащений GPS-трекером, датчиком серцебиття та багатьма іншими фішками, заявлена автономність на рівні 10 годин. По суті, модель має все те саме, що Fitbit Charge 4, окрім історії сповіщень, альтиметра та більшого дисплея.

Xiaomi Mi Band 6

У випадку, якщо вам потрібний доступний та функціональний фітнес-браслет, вже багато років підряд найкращим рішенням буде Xiaomi Mi Band, і буквально недавно було презентоване його шосте покоління. Девайс пропонує часто більше, ніж його дорогі конкуренти.

До головних фішок Xiaomi Mi Band 6 слід віднести доступну ціну, хорошу автономність, великий дисплей, великий вибір режим трекінгу різних спортивних активностей та хороший трекінг серцебиття. Щоправда, слід звернути увагу і на такі недоліки, як відсутність NFC для безконтактної оплати, хоча цілком імовірно, що браслет отримає таку версію.

Xiaomi Mi Watch Lite

У випадку, якщо вам потрібне доступне рішення в дизайні смарт-годинника, варто звернути увагу на Xiaomi Mi Watch Lite. У девайса є всі фішки Xiaomi Mi Band, але при цьому підтримуються й деякі інші фітнес-фішки. У девайса є модуль GPS, точний датчик серцебиття та можливість аналізувати дані тренувань. Автономність заявлена на рівні 9 днів.

Щоправда, є і свої недоліки – мобільний додаток Xiaomi Wear потребує допрацювання. У будь-якому випадку, девайс пропонує хороший функціонал, хоча й коштує дешевше, ніж більшість конкурентів. Головна фішка моделі – поєднання дизайну смарт-годинника з функціональністю фітнес-браслета при доступній ціні.

Fitbit Sense

Якщо мова йде про найбільш преміальне фітнес-рішення, слід звернути увагу на флагманський смарт-годинник Fitbit Sense. Девайс оснащений флагманською системою відстеження серцебиття PurePulse 2.0, GPS-трекер та новий дизайн. Також слід звернути увагу на ремінці, які можна легко та швидко змінювати.

Крім цього, слід звернути увагу на підтримку сенсорів EDA та SpO2, які, щоправда, поки працюють не найкраще, тому їх краще не використовувати або зачекати до оновлень програмного забезпечення. У випадку, якщо вам не потрібна електрокардіограма, можливість вимірювати температуру шкіри та сенсор EDA, варто звернути увагу на Fitbit Versa 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.