Snapdragon 880, функції складаного смартфона та інші характеристики Xiaomi Mi Pad 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом в мережі активно ширяться чутки, що Xiaomi активно працює над новим планшетом. Це Mi Pad 5, який також мав бути анонсований під час онлайн-конференцій на початку цього тижня, але цього не сталося.

Оскільки пристрій не було розкрито, більш докладні відомості про його характеристики і функції поки невідомі. Однак відомий китайський техноблогер Digital Chat Station на своїй офіційній сторінці в Weibo розкрив деякі технічні характеристики Xiaomi Mi Pad 5.  Згідно з його інформацією, новий планшет буде мати функції відображення, аналогічні складаному екрану, який є в Mi Mix Fold. Іншими словами, ми можемо очікувати підтримки режиму портативного ПК, паралельних вікон, подвійного перетягування екрана і багато чого іншого.

Інсайдер також додав, що PPI дисплея не буде дуже високим. За продуктивність роботи Mi Pad 5 відповідає центральний процесор серії Snapdragon 800. Нажаль, невідомо, який саме чіпсет буде використовуватися, не виключено, що це може бути процесор Qualcomm Snapdragon 870.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.