Huawei презентує фітнес-браслет вартістю $53

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні офіційно дебютував бюджетний фітнес-трекер Huawei Band 6. Він отримає великий екран та багато корисних функцій. Здається, що у Xiaomi Mi Band 6 з’явився достатньо серйозний конкурент. Новинка з’явиться у продажі вже 4 квітня. Офіційна ціна – $53.

Huawei Band 6 обладнаний 1,47-дюймовим кольоровим AMOLED-екраном. Роздільна здатність – 194 х 368 точок. Розміри пристрою – 43 x 25,4 x 10,99 мм. Вага – 18 г. На корпусі фітнес-браслета, з правої стороні, знаходиться механічна кнопка живлення. Ремінець виготовлений з високоякісного силікону. Huawei Band 6 запропонує 96 тренувальних режимів, цілодобовий моніторинг серцевого ритму. Фітнес-браслет також дозволяє контролювати рівень насиченості крові киснем.

Трекер обладнаний датчиком TruSleep другого покоління. Фітнес-браслет дозволяє відстежувати та контролювати рівень стресу. Пристрій здатен пропрацювати в автономному режимі до 14 днів. Всього за 5 хвилин зарядки фітнес-браслет отримає необхідний рівень енергії для 2-денної експлуатації. Реалізована синхронізація зі смартфонами з операційною системою Android 6 та вище.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.