Смарт-годинники Samsung Galaxy Watch 4 переходять на нову операційну систему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в лютому інсайдери повідомляли, що компанія Samsung планує випустити одну з моделей смарт-годинника Galaxy Watch 4 з операційною системою Google Wear. Сьогодні з’явилася інформація, що південнокорейська компанія повністю відмовиться від використання власного програмного забезпечення Tizen. Це означає, що нові розумні годинники, включаючи серію Galaxy Watch 4 Active, будуть працювати під управлінням Google Wear OS.

Інсайдери також повідомляють, що нові смарт-годинники Samsung підтримують плагін Water. Авторитетні закордонні джерела впевнені, що він стане певним містком для остаточного переходу на операційну систему Google Wear. Це лише припущення, однак фанатам продукції південнокорейського бренду слід звернути на це увагу.

Презентація смарт-годинників Samsung Galaxy Watch 4 та Galaxy Watch Active 4 запланована на другий квартал 2021 року. Південнокорейська компанія планує випустити 4 моделі з різним діаметром циферблату: 40 мм, 41 мм, 44 мм та 45 мм. Наразі це все, що нам вдалося дізнатися про довгоочікувану новинку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.