Компанія Apple запатентувала унікальний дизайн з гнучким екраном для Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple тільки що запатентувала новий дизайн свого майбутнього смарт-годинника Apple Watch з унікальним гнучким дисплеєм. Це означає, що пристрій також буде обладнаний цифровим ремінцем. За його допомогою користувачі зможуть керувати гаджетом.

Згідно зі звітом MacRumors, гігант з Купертіно подав новий патент під назвою «Дисплейні модулі та системні програми», у відповідне Управління США. У цьому документі компанія описує дизайн унікального гнучкого дисплея, який буде охоплювати всю довжину браслета та розумного годинника. Цей дисплей має бути достатньо гнучким, щоб відповідати формі руки користувача, оскільки він буде використовуватися в якості ремінця.

Виробник iPhone також пояснив дизайн, який буде включати в себе дисплей з «безліччю з’єднувальних елементів», який простягається «через підкладку дисплея від передньої до задньої поверхні, а масив світлодіодів знаходиться в зоні дисплея і електрично з’єднаний з іншими вузлами». Крім того, акумулятор пристрою, процесор, датчик зовнішньої освітленості і інші важливі компоненти можна закріпити за допомогою корпусу на задній частині екранної панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.