OnePlus Watch: ціна, дизайн і перші знімки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні презентації розумних годинників OnePlus Watch інсайдери опублікували практично всю інформацію про пристрій. Крім знімків і рендерів, в мережі з’явилися очікувана роздрібна ціна гаджета, а також тизер з зображенням його спеціальної версії.

Авторитетний інформатор Ішан Агарвал опублікував рендер, на якому OnePlus Watch представлені в сріблястому і чорному корпусах з силіконовими текстурованими ремінцями. Він також повідомив, що європейська вартість гаджета складе € 150 і зазначив, що для інших ринків прайс буде іншим.

Не менш відомий індійський інсайдер мукул Шарма назвав майже всі технічні характеристики OnePlus Watch. Він стверджує, що пристрій отримає 1,39-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 454х454 пікселів і 2.5D-склом, а також захист корпуса від води за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відповідно до джерела, акумулятор ємністю 402 мАг забезпечить новинці до п’яти днів автономної роботи при цілодобовому моніторингу вмісту кисню в крові, а при постійному використанні трекінгу по GPS гаджет пропрацює до 25 годин на одному заряді.

Від компанії також чекають релізу спеціальної версії пристрою під назвою Cobalt Limited Edition. Аксесуар, як очікується, вийде в золотистому корпусі з плоским дисплеєм, захищеним сапфіровим склом, і отримає ремінець з екокожі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.