Microsoft відклала запуск операційної системи Windows 10X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зак Боуден (Zac Bowden) з Windows Central повідомив, що Microsoft вирішила ще трохи відкласти запуск операційної системи Windows 10X, щоб переконатися в повній готовності продукту.

Ще в травні минулого року представник Microsoft заявив в інтерв’ю Windows Central, що компанія сподівається почати поширення Windows 10X на своїх перших одноекранних ПК в першій половині 2021 року. Тепер же Microsoft планує зробити це в другій половині року.

Деякі можуть задатися питанням, чи дозволить це додатковий час додати підтримку локальних додатків Win32. Нагадаємо, ця функція була видалена, коли компанія переорієнтувала свій продукт на недорогі ПК. Зак Боуден почув від інсайдерів, що підтримка локальних додатків Win32 як і раніше не буде реалізована в Windows 10X при запуску, оскільки замість цього компанія буде просувати Windows Virtual Desktop і Cloud PC в якості рішень для застарілих додатків.

Windows 10X як і раніше буде орієнтована на недорогі ПК для навчальних закладів і підприємств. Принаймні в цьому році Windows 10X НЕ буде орієнтована на споживчі пристрої. Замість цього існуючі ПК з Windows 10 отримають велике оновлення Sun Valley, яке, за чутками, додасть нові функції і сучасний користувальницький інтерфейс.

Зак Боуден

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.