Перша клавіатура Huawei: алюмінієвий сплав і тонкий корпус

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HUAWEI представила першу фірмову клавіатуру. Провідна новинка отримала корпус, виконаний з анодованого металу, і виконана в класичному повнорозмірному дизайні з цифровим блоком.

Алюмінієвий сплав, який послужив матеріалом для виготовлення клавіатури HUAWEI, за запевненням виробника робить її практично безшумної під час використання. Клавіші з ходом в 2,5 мм отримали спеціальні поглиблення для більш комфортної друку. Розкладка 110-клавішною моделі включає виділену цифрову панель. Крім того, новинку оснастили нековзними вставками на нижній частині корпусу.

У числі додаткових особливостей клавіатури – наявність порту USB Type-A і підтримка настроюються користувачем комбінацій клавіш: наприклад, для блокування / розблокування, запуску калькулятора, функції пошуку і багато чого іншого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка отримала світлодіодні індикатори для функціональної клавіші (FN), а також для Num Lock, Caps Lock і Scroll Lock. Габарити клавіатури – 421,1 x 111,25 x 17,05 мм, вага (разом з кабелем) – 500 грамів. Вартість аксесуара в Китаї становить $ 46.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.