Розбирання Redmi K40 показало модульність і простоту ремонту (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно представлені Redmi K40 і K40 Pro вже потрапили в руки блогерів, які не тільки зняли докладні огляди, а й встигли розібрати новинки. В ході демонтажу можна розглянути використовувані компоненти, систему охолодження і інші невидимі зовні деталі.

Судячи з відео, розбирання Redmi K40 і K40 Pro, які конструктивно абсолютно нічим не відрізняються, не складає особливих труднощів. Найскладнішим можна вважати зняття задньої скляної кришки, після чого потрібно просто відкрутити невелику пластикову панель. Як тільки це зроблено, всі компоненти подібно конструктору легко від’єднуються від плати. Навіть витяг акумулятора не складає особливих труднощів, так як виробник передбачив спеціальні «язички», потягнувши за які можна вилучити елемент живлення.

Цікаво, що всі камери виконані у вигляді окремих один від одного модулів, що істотно спрощує їх заміну. Зверху і знизу розташовано за великим динаміку, а під процесором розміщена мідна трубка для відводу тепла, що йде під акумулятор. Для поліпшеного теплообміну використовується термопаста. Redmi K40 захищений за стандартом IP53, але на лотку для двох SIM-карт є спеціальний ущільнювач, що запобігає потраплянню всередину рідини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зворотній збірка смартфона також проходить без особливих проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.