Redmi AirDots 3: бездротові навушники з шумопоглинання за 1000 грн

Бренд Redmi анонсував третє покоління вкрай популярних бездротових навушників AirDots. Істотних змін в плані дизайну в порівнянні з торішньою моделлю немає, зате начинку осучаснили, зберігши доступний цінник.

Redmi AirDots 3 виконані у форм-факторі внутріканальних затичок і захищені від вологи за стандартом IPX7. Тепер вони підключаються до смартфонам по Bluetooth 5.2 замість 5.0. Перехід на нове покоління повинен забезпечити більш високу швидкість з’єднання і стабільність.

Навушники отримали функцію Environment Noise Reduction, яка відсікає шуми під час телефонних розмов, а також підтримку кодека aptX Adaptive. Керувати відтворенням можна дотиками по сенсорним гранях або за допомогою голосових асистентів Google і Siri.

Як обіцяє Redmi, новинка забезпечить до семи годин безперервного відтворення, а з урахуванням підзарядок від кейса з роз’ємом USB-C загальний час автономної роботи складе 30 годин. 

У Китаї навушники почнуть продавати четвертого березня за 199 юанів (біля 1000 грн), а пізніше вони повинні з’явитися і на AliExrpess. Буде доступно три кольори: синій, рожевий і білий. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я