Перше зображення Apple iMac 2021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі з нетерпінням очікують на презентацію нових комп’ютерів, моноблоків та ноутбуків Apple. Частково це пов’язано з переходом на власні процесори Silicon, створені на базі ARM. В останньому звіті Джона Проссера йдеться про те, що нові моделі iMac 2021 року з’являться у продажі в п’яти кольорах: сріблястому, сірому, зеленому, небесно-блакитному і рожевому. Це ті ж кольори, що Apple пропонує для iPad Air четвертого покоління.

Мало того, інсайдер також поділився рендером новинки, демонструючи, як оновлений iMac може виглядати ззаду. Джон Проссер вважає, пропонуючи кілька варіантів кольору для майбутнього iMac, Apple планує отримати вигоду з ностальгії за оригінальним iMac, який був представлений в декількох знакових кольорах, таких як лайм, полуниця, чорниця, виноград і мандарин.

Очікується, що оновлені iMac матимуть більш тонкі лицьові панелі і будуть оснащені новітніми чіпами Apple Silicon, можливо, чіпсетом M1 або ще не анонсованим центральним процесором. Презентація моноблока відбудеться вже в цьому році, однак точні терміни його появи поки не відомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.