Опублікований відео-концепт окулярів доповненої реальності Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилося відео, в якому хтось зобразив, як можуть виглядати майбутні AR-окуляри від Samsung. Крім зовнішнього вигляду пристрою, концепт-дизайнер показав і функціональні можливості новинки.

Опублікував ролик популярний інтернет-інсайдер WalkingCat – раніше він часто ділився достовірною інформацією про майбутні новинки. У його свіжою публікації можна побачити відразу два девайса: «Samsung Glasses Lite» і «Samsung AR Glasses», пише The Verge.

Lite-версія дуже сильно нагадує по своїй «філософії» представлені роками раніше Google Glass. Пристрій також проектує перед очима інформацію, при цьому воно має і «режим сонячних окулярів», здатний елементарно захистити очі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AR-версія пристрою більше схожий на Microsoft HoloLens. Пристрій здатний не просто проектувати зображення перед очима, а й повноцінно залучати користувача за рахунок «накладання» доповненої реальності на справжню.

Один зі сценаріїв використання Samsung AR Glasses – творчість

На жаль, сама Samsung так і не зробила ніяких анонсів щодо подібних девайсів. Але з огляду на, що Apple пророкують швидкий випуск своїх Apple Glasses, великий шанс, що корейський ТехноГігант готує вже щось подібне для нас.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.