Такими будуть навушники AirPods третього покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сайт 52audio опублікував фотографію і рендер навушників AirPods третього покоління разом із зарядним чохлом. Судячи з цієї витоку, вони значно відрізняються від AirPods 2.

Більш ранні чутки підтверджуються: AirPods 3 отримали дизайн в стилі AirPods Pro – з більш короткою ніжкою і силіконової насадкою для зручного кріплення в вушній раковині. Інсайдери та аналітики кажуть, що Apple в цьому році випустить нову модель AirPods Pro з більш товстими корпусами і без Точа з вух ніжок.

Зарядний чохол для AirPods 3 став більш компактним, що цілком логічно, адже для розміщення навушників тепер потрібно набагато менше місця. Незважаючи на зменшення габаритів, час автономної роботи навушників залишиться колишнім, на рівні п’яти годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що навушники AirPods третього покоління будуть позбавлені частини можливостей AirPods Pro. Зокрема у них не буде системи активного шумозаглушення. Амбушюри виконані за тією ж технологією, що і у AirPods Pro – вони адаптуються до вушної раковини і послаблюють тиск на порожнину всередині неї, що дозволяє не відчувати дискомфорту і довго не знімати навушники. Буде надано підтримку проектам «жести», що дозволяють управляти відтворенням і настройками за допомогою постукування пальцем по корпусу навушників. Також очікується підтримка просторового звуку, яка в лінійці AirPods досі залишалася ексклюзивом для топової моделі AirPods Pro .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.