Весняна конференція Apple відбудеться 16 березня, які саме товари презентує компанія?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Закордонні інсайдері повідомляють, що 16 березня Apple проведе весняний запуск нового продукту. На цій прес-конференції серії планшетів iPad і iPad mini отримають серйозні оновлення. Найбільш примітним товаром повинен стати новенький iPad mini 6. З моменту своєї появи в 2012 році дизайн серії iPad mini не змінювався ось уже 19 років. На цей раз iPad mini 6 буде оновлено у всіх аспектах зовнішнього вигляду, екрану і конфігурації обладнання.

Головною фішкою новинки стане повноекранний дизайн. Після переходу на повноекранний режим екран iPad mini 6 розшириться до 8,4 дюймів з співвідношенням сторін більш 90%. Але довжина і ширина корпусу становить всього 195×126,6 мм.

Процесор A 14: в iPad mini6 буде використовуватися той же чіпсет, що і в iPad Air 4. Це апаратне рішення дозволить суттєво збільшити продуктивність. В iPad mini 6 буде використовуватися гібридна панель OLED, яка тонше звичайних екранів. Згідно з інформацією від надійних інсайдерів, iPad mini 6 також буде обладнаний підекранним сканером відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.