Неанонсована відеокарта GeForce RTX 3070 Ti засвітилася в інтернет-магазині

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після релізу відеокарти NVIDIA GeForce RTX 3070 в мережі почали з’являтися чутки про швидкий випуск її «зарядженої» версії з приставкою Ti. До недавнього часу існування цієї моделі не було підтверджено, проте днями графічний прискорювач був помічений на сайті онлайн-ритейлера – правда, з його купівлею є деякі складності.

Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, оснащена 16 ГБ відеопам’яті GDDR6 з’явилася на сайті інтернет-магазину Alternate в складі системного блоку Lenovo Legion T7 34IMZ5. Готова збірка включає процесор Intel Core i7-10700K, 32 ГБ оперативної пам’яті DDR4 і твердотільний накопичувач об’ємом 1 ТБ. Вартість десктопа склала € 2559, тому про ціну самого графічного прискорювача залишається тільки гадати.

Примітно, що після звернення німецького ігрового видання GameStar до ритейлеру, той заявив про помилку – але замість виправлення назви відеокарти була видалена сторінка товару. Не виключено, що системний блок був помилково виставлений в продаж до офіційного анонса GPU. Представники NVIDIA, в свою чергу, заявили, що компанія не коментує інформацію про неанонсованої продукції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.