Інсайдери оприлюднили технічні характеристики ноутбуків Samsung Galaxy Book Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця з’явилися чутки, що Samsung працює над двома новими ноутбуками Galaxy Book Pro. Нещодавно компанія навіть отримала сертифікат Bluetooth SIG для ноутбуків. Офіційні комерційні назви пристроїв – Galaxy Book Pro та Galaxy Book Pro 360. Тепер деякі характеристики цих ноутбуків розкриті авторитетними інсайдерами.

Згідно зі звітом SamMobile, південнокорейський технологічний гігант буде випускати нові ноутбуки в двох варіантах розміру, а саме моделі з діагоналлю 13 дюймів і 15 дюймів. Ці ноутбуки будуть оснащені OLED-екранами, що вважається вагомою перевагою компанії. Крім того, як Galaxy Book Pro, так і Galaxy Book Pro 360 також будуть поставлятися з підтримкою S Pen. У звіті також сказано, що ноутбуки будуть оснащені процесорами Intel Core i5 і Core i7.

Ноутбуки працюють під управлінням операційної системи Windows. На даний момент різниця між базовим варіантом Pro і Pro 360 невідома, але «360» може свідчити про використання шарнірного механізму в екрані, який може забезпечити більш широкий діапазон переміщення дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.