Samsung назвала чотири неочевидні функції розумних годинників Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung перерахувала чотири неочевидні і корисні функції розумних годинників Galaxy.

Про це Samsung розповіла в своєму Newsroom. Перша функція, про яку користувачі могли не знати, – Smart Lock. Вона дозволяє налаштувати автоматичне зняття блокування з пристрою. Це означає, що в певних умовах не потрібно постійно вводити пароль або сканувати відбиток пальця. З Smart Lock можна тримати смартфон Galaxy розблоковані, коли він підключений до «розумним» годинах або знаходиться поруч з користувачем.

Друга функція – Buds Together. Вона дозволяє слухати одну й ту ж пісню на двох парах навушників Galaxy. Щоб скористатися функцією, потрібно натиснути на іконку Music Share ( «Ділитися музикою») на панелі швидкого доступу смартфона, а потім вибрати навушники для передачі аудіо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя функція – Auto Switch – дозволяє навушників безперебійно працювати при переході між пристроями. Наприклад, коли користувач дивиться фільм на планшеті, а йому подзвонять на смартфон, функція автоматично перемкне з’єднання Bluetooth на телефон.

І четверта функція – Hand Wash ( «Миття рук»). Вона нагадує про необхідність мити руки і ставить таймер на 25 секунд – необхідна для цієї процедури час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.