Microsoft представила нові аксесуари: ергономічні миші, компактні клавіатури і цифрові блоки

Компанія Microsoft представила лінійку аксесуарів для продуктивної роботи. Миша Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse, клавіатура Microsoft Designer Compact Keyboard і компактний цифровий блок Microsoft Number Pad поєднують в собі ергономічний дизайн, зручність і комфорт.

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse

Нова миша пропонує користувачам ергономічну конструкцію, бездротове підключення і якісні матеріали, а дві програмовані кнопки і дискретна прокрутка дозволяють оптимізувати робочий процес і комфортно працювати з нею весь день.

Ключові особливості:

  • Ергономічна конструкція сприяє нейтральному положенню руки і зниженню її напруги;
  • Збільшений термін служби батарей дозволяє тримати заряд до 15 місяців (може варіюватися в залежності від користувача і обчислювальних умов);
  • Миша можна пов’язати з трьома пристроями і легко перемикатися між ними;
  • М’який і зручний упор для великого пальця забезпечує додатковий комфорт і природне положення руки (не працює на безбарвних скляних або дзеркальних поверхнях);
  • Плавна, точна прокрутка і комфортна навігація на різних поверхнях досягаються за рахунок алюмінієвого колеса прокрутки, тефлонового підстави і точного датчика відстеження (не працює на безбарвних скляних або дзеркальних поверхнях).
  • Легка, міцна конструкція корпусу в кольорах: чорний, білий, блакитний і персиковий.

Придбати миша можна в мережах магазинів DNS і Ozon.

Microsoft Designer Compact Keyboard

Серед основних переваг моделі Microsoft Designer Compact Keyboard – сучасний і компактний дизайн, виділена клавіша, що відкриває швидкий доступ до емодзі і спеціальних символів і можливість зв’язати клавіатуру з трьома пристроями, легко перемикаючись між ними. 

Microsoft Designer Compact Keyboard буде доступна в двох кольорах: льодовиковий і матовий чорний. Придбати клавіатуру можна в мережах магазинів DNS і Ozon починаючи з 16 лютого 2021 року.

Microsoft Number Pad

У постійній роботі з цифрами відмінним доповненням до Microsoft Designer Compact Keyboard стане компактна допоміжна клавіатура Microsoft Number Pad. Крім основного цифрового блоку клавіатура оснащена кнопкою виклику одним виклику калькулятора, а також можливістю додавання часто використовуваних символів і складних макросів для конкретних додатків.

Microsoft Number Pad буде доступна для придбання в мережах магазинів DNS І Ozon в тих же кольорах, що й Microsoft Designer Compact Keyboard починаючи з 26 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.