Названо 25 найкращих ігор для Playstation 4 за всі часи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Gamespot опублікувало підбірку найкращих ігор для ігрової консолі PS4, які виходили за всі часи існування консолі. Нагадаємо, що хоч PS5 вже офіційно продається, але PS4 залишається платформою, яка підтримуватиметься компанією ще декілька років. Враховуючи, що багато ігор для PS4 будуть мати обернену сумісність з PS5, платформу досі можна назвати живою і вартою уваги. Слід звернути увагу на те, що опублікований перелік ігор не є топом і ігри не розташовані у ієрархічному порядку.

Найкращою грою жанру “Battle Royale” для PS4 визнано Apex Legends, найкращими шутерами – Rainbow Six Siege і Titanfall 2, найкращою стратегією – XCOM 2. Серед переліку є інді-ігри, такі як Undertale 2, Stardew Valley, Outer Wilds, Hollow Knight та Celeste. Є й відомі ексклюзиви, такі як Bloodborne, God of War, Marvel’s Spider-Man, The Last of Us Par 2, Uncharted 4: A Thief’s End, тимчасовий ексклюзив Horizon Zero Dawn, а також консольний ексклюзив RDR 2.

Крім цього, у переліку є популярні ігри Sekiro: Shadows Die Twice, The Witcher 3: Wild Hunt, Persona 5 Royal, Nier Automata, Monster Hunter World, Metal Gear Solid V, Final Fantasy 7 Remake та Divinity: Original Sin 2. Загалом всі ігри з цього переліку варті ознайомлення, і якщо ви щасливий власник PS4 і ще не грали у якусь з них, саме час це зробити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.