Intel показала перевагу своїх процесорів над чіпами Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Intel поділилася результатами тестів продуктивності, в яких показала свою перевагу над чіпами Apple Silicon в деяких сценаріях використання.

У представлених слайдах Intel приділяє особливу увагу продуктивності. Компанія порівняла свої процесори Tiger Lake 11-го покоління з чіпами Apple M1 в перегляді веб-сторінок і використанні Microsoft Office.

У порівнянні роботи Microsoft Office 365 комп’ютер з процесором Intel 11-го покоління експортував PDF в 2,3 рази швидше, ніж Mac з M1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При використанні браузера Chrome процесори Intel Tiger Lake в цілому більш ніж на 30% швидше в порівнянні з Apple M1.

При цьому компанія стверджує, що MacBook Pro з чіпом M1 не впорався з Zoom і PowerPoint. Intel стверджує, що комп’ютер з чіпом M1 провалив 8 з 25 тестів, включаючи «Переглянути календар» в Outlook, «починати відео» в Zoom і «Вибрати меню зображення» в PowerPoint. Найбільший в світі виробник процесорів не пояснив, як він виконував тести.

Забавно, що Intel порівнювала різні комп’ютери під управлінням Windows з базовими MacBook Air і MacBook Pro на Apple Silicon. Більш того, компанія підганяла комп’ютери під потрібні їй результати.

Цікаво, що Intel вирішила порівняти топові процесори Core i7 з чіпом початкового рівня Apple Silicon. Журналіст Джейсон Снелл з Six Colours зазначив, що M1 – це молодший чіп для базових систем і в майбутньому Apple випустить більш продуктивні чіпсети, а у Intel «залишилося лише невелике вікно», щоб можна було знайти сприятливі порівняння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.