Такими будуть навушники AirPods Pro 2 з «відрізаною» ніжкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром Apple випустить бездротові навушники AirPods Pro другого покоління. Нова модель отримає сильно змінений дизайн – зникне ніжка, яка до цих пір була знаковою елементом всіх «затичок» цієї серії.

Видання DigiTimes з посиланням на інсайдерську інформацію опублікувало передбачуване зображення AirPods Pro. Якщо цей витік достовірна, то корпус навушника став трохи округлі і більші, а ніжки, де розміщувався в тому числі акумулятор, більше немає. При цьому зазначено, що у навушників покращився звучання (ймовірно, за рахунок використання більшого динаміка в збільшеному корпусі).

Чіп Apple H1, який відповідає за пару з джерелами і обробку звуку, збережеться. Зарядний футляр для AirPods Pro другого покоління повинен змінитися. За рахунок позбавлення від «ніжок» навушників буде потрібно менше місця для зберігання, а це значить, що кейс стане компактніше і трохи легше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери також повідомляють, що Apple випустить дві версії AirPods Pro 2 – звичайну і зменшену. Анонс цих навушників, за чутками, має відбутися ближче до середини 2021 року, а компоненти для них уже масово виробляються постачальниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.