Названо специфікації нових флагманських планшетів Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім актуальним представником сімейства планшетів Samsung стала представлена ​​минулого літа модель Galaxy Tab S7. Компанія поки не оголосила про запуск нової серії гаджетів, але в мережі вже з’явився детальний інсайдерський звіт, присвячений технічним характеристикам моделей Galaxy Tab S8 і Galaxy Tab S8 +.

За даними галузевих інформаторів, зовні новинки будуть мало відрізнятися від попередників. Базовій версії Galaxy Tab S8 приписують 11-дюймовий IPS-екран з частотою оновлення 120 Гц, підтримку стилуса S Pen і датчик відбитків пальців, інтегрований в кнопку включення на бічній грані. Заявлена ​​інсайдерами ємність АКБ майбутньої новинки становить 8000 мАг.

с

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Tab S8 +, згідно зі звітом, оснастять AMOLED-дисплеєм діагоналлю 12,4 дюйма з частотою оновлення 120 Гц, акумулятором на 10 090 мАг і підекранним сканером відбитків. Обидва планшета будуть побудовані на базі чіпа Snapdragon 888 і отримають 8/12 ГБ оперативної і 128, 256 або 512 ГБ вбудованої пам’яті в залежності від модифікації. Очікується, що обидва пристрої обзаведуться підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 45 Вт. Вартість і дата презентації новинок поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.