Ґаджети

Xiaomi Mi Band 6 вразить шанувальників своїми можливостями

Share
Час читання: < 1 хв.

Інформацією поділилося надійне джерело в китайській соцмережі Weibo, тому опублікованими відомостями можна в повній мірі довіряти. Відомо що пристрій в особі Xiaomi Mi Band 6 оснащено 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 на 180 пікселів, модулем Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим, крім цього, цілою масою різних інших особливостей, які роблять цей пристрій дуже привабливим. 

Браслет в стані похвалитися акумуляторною батареєю ємністю 135 мАг, одного повного заряду якої вистачає на два тижні, тобто, простіше кажучи, заряджати цей трекер потрібно вкрай рідко, що, в свою чергу, дуже позитивно відбивається на його доступності для всіх користувачів. Однією з особливостей цього гаджета є барометричний альтиметр або, як його називають в народі, висотомір.

За допомогою цього датчика користувачі новинки зможуть дізнаватися, на яку висоту їм вдалося піднятися за той чи інший період часу, і це, звичайно, безумовно абсолютно точно всіх приємно порадує, адже ніяк інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може.  Також пристрій може витримувати занурення під воду на глибину до 50 метрів, володіючи стандартом захисту IP68. Цей трекер є вкрай привабливим настільки, наскільки це так і зовсім взагалі тільк

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6, коли він надійде в продаж, буде продаватися приблизно за 179 юанів, тобто купити його стане можливим за ціною менше 1000 грн в Україні, а це копійки. Завдяки всім своїм особливостям, а також привабливою вартості, максимально широке коло людей захоче купити собі цей браслет, знаходячи його настільки привабливим, наскільки це так і зовсім взагалі тільки може бути.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Для проведення співбесід почали використовувати ШІ-автарів

    У рамках нового підходу до найму компанія Fairgo.ai почала використовувати ШІ-аватарів для проведення співбесід з…

    28.09.2024

    У Техасі зводять перший у світі 3D-друкований готель

    У Техасі розпочато будівництво першого в світі готелю, зведеного за допомогою технології 3D-друку. El Cosmico,…

    28.09.2024

    Перегрів смартфона може бути ознакою наявності вірусів

    Наш експерт з кібербезпеки, розповів, що перегрів смартфона може бути сигналом про наявність шкідливого програмного…

    28.09.2024

    Нове оновлення Windows 11 викликає “екран смерті” і нескінченне перезавантаження

    Останнє оновлення Windows 11, KB5043145, викликає проблеми у деяких користувачів, зокрема, появу «екрану смерті» та…

    28.09.2024

    У “S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” буде 64-кілометрова карта

    Розробники довгоочікуваної гри «STALKER 2: Heart of Chornobyl» оголосили, що карта гри займатиме 64 кілометри,…

    28.09.2024

    Консоль Nintendo Switch 2 вийде на початку 2025 року

    Нові деталі щодо майбутньої консолі Nintendo Switch 2 були розкриті у свіжому випуску Vandal Radio.…

    28.09.2024