Xiaomi Mi Band 6 вразить шанувальників своїми можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформацією поділилося надійне джерело в китайській соцмережі Weibo, тому опублікованими відомостями можна в повній мірі довіряти. Відомо що пристрій в особі Xiaomi Mi Band 6 оснащено 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 на 180 пікселів, модулем Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим, крім цього, цілою масою різних інших особливостей, які роблять цей пристрій дуже привабливим. 

Браслет в стані похвалитися акумуляторною батареєю ємністю 135 мАг, одного повного заряду якої вистачає на два тижні, тобто, простіше кажучи, заряджати цей трекер потрібно вкрай рідко, що, в свою чергу, дуже позитивно відбивається на його доступності для всіх користувачів. Однією з особливостей цього гаджета є барометричний альтиметр або, як його називають в народі, висотомір.

За допомогою цього датчика користувачі новинки зможуть дізнаватися, на яку висоту їм вдалося піднятися за той чи інший період часу, і це, звичайно, безумовно абсолютно точно всіх приємно порадує, адже ніяк інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може.  Також пристрій може витримувати занурення під воду на глибину до 50 метрів, володіючи стандартом захисту IP68. Цей трекер є вкрай привабливим настільки, наскільки це так і зовсім взагалі тільк

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6, коли він надійде в продаж, буде продаватися приблизно за 179 юанів, тобто купити його стане можливим за ціною менше 1000 грн в Україні, а це копійки. Завдяки всім своїм особливостям, а також привабливою вартості, максимально широке коло людей захоче купити собі цей браслет, знаходячи його настільки привабливим, наскільки це так і зовсім взагалі тільки може бути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.