Meizu розкриває дизайн свого нового смарт-годинника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька років тому Meizu випустила свій перший гібридний розумний годинник, але після цього компанія більше не випускала товарів цієї категорії. Однак вже найближчим часом ситуація докорінно зміниться. Компанія Meizu запатентувала смарт-годинник. Заява була подана ще декілька місяців тому, а сьогодні регулятор офіційно схвалив її. В анотації вказано, що пристрій призначений для відображення часу, запуску програм і надання користувачам можливості використовувати засоби зв’язку.

Стверджується, що метою заявки на патент є поєднання форми і кольору пристрою. Хоча патент мало що розкриває про характеристики і функції смарт-годинника, він дає уявлення про його концепцію дизайну. Нещодавно смарт-годинник Meizu з номером моделі M007W був помічений в системі обов’язкової сертифікації Китаю, також відомої як центр сертифікації 3C. Згідно з останньою інформацією Meizu Watch підтримує зарядку 7,5 Вт.

Ми очікуємо, що розумний годинник буде оснащений дисплеєм AMOLED, функцією моніторингу серцевого ритму, вимірюванням рівня SpO2 і підтримкою різних спортивних режимів. Також повідомляється, що пристрій підтримує LTE, що підтверджує, що у нього буде або слот для SIM-карти, або підтримка eSIM. Гаджет буде працювати під управлінням «Flyme For Watch». Наразі інформації про запуск цього годинника Meizu немає. Однак ми очікуємо, що пристрій буде анонсовано впродовж найближчих тижнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.