Перші зображення неанонсованого планшета Samsung Galaxy Tab A 10.1

У минулому році південнокорейський виробник презентував нові планшети Galaxy Tab S7 та Galaxy Tab S7+. Сьогодні вранці з’явилася перша інформація про моделі 2021 року. Точна дата їх релізу невідома. Однак інсайдери не тільки частково розкрили технічні характеристики новинки, а й підготували візуалізацію гаджета на основі відомих їм специфікацій та звітів регуляторів. Рендери дають змогу уявити, як саме буде виглядати новий планшет Samsung Galaxy Tab A 10.1.

CAD-рендери були розроблені редакцією авторитетного порталу 91mobiles. Згідно їх звіту, габарити нового планшета південнокорейського гіганта – 245,2х149,4х7,4 мм. Galaxy Tab A отримає 10,1-дюймовий дисплей з достатньо широкими рамками. На задній панелі буде розташовуватися один модуль камери без світлодіодного спалаху. Знизу знаходяться динаміки та роз’єм USB-C.

З правого боку знаходиться кнопка для регулювання гучності. Samsung не відмовляється від перфорації дисплея. Фронтальна камера знаходиться в невеличкому отворі. Скоріш за все Samsung Galaxy Tab A 10,1 буде представлений в двох версіях – LTE та з підтримкою лише Wi-Fi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.