Xiaomi Mi Band 6 отримав три головні відмінності від Xiaomi Mi Band 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай компанія-виробник поки що ще й не представила громадськості цей фітнес-браслет, але від безлічі надійних джерел вже відомо про все те, чим саме конкретно він зможе приємно порадувати всіх користувачів. Від ряду надійних джерел вдалося з’ясувати, чим саме конкретно цей спортивний браслет приємно порадує всіх користувачів, які так і зовсім взагалі чекають його анонса і виходу на ринок. 

Новинка зможе запропонувати збільшений з 1,1 до 1,2 дюймів екран AMOLD, який володіє здатністю 360 на 180 пікселів, а щільність пікселів на дюйм складе 200 ppi або навіть вище, тому людське око не буде помічати ніяких пікселів на екрані, що зробить картинку вкрай привабливою для очей. Збільшений дисплей виявиться лише одним з переваг новинки.

Крім того, Xiaomi Mi Band 6 отримає повноцінний модуль GPS для відстеження місця розташування в просторі. За рахунок цього датчика браслет зможе підраховувати швидкість руху і середній темп, що може дуже стати в нагоді тим, що активно займається якимось спортом на свіжому повітрі. Доступний зараз у продажу Xiaomi Mi Band 5 ні на що подібний, на жаль, не здатний навіть і близько, що, в свою чергу, далеко не кращим чином відбивається на його привабливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка збереже водозахист за стандартом IP68 з можливістю занурення під воду на глибину до 50 метрів, тобто з цим браслетом можна буде навіть плавати під водою в басейні або якомусь водоймі без побоювань, що трекер вийде з ладу.

Ще одною дуже великою і вкрай значущою перевагою новинки виявиться барометричний альтиметр, тобто справжнісінький висотомір. З його допомогою новенький електронний браслет виявиться здатний визначати набрану висоту за годину, добу або інший період часу, і ці дані будуть не тільки доступні для перегляду, але ще і будуть враховуватися при підрахунку фізичної активності, так як зараз Xiaomi Mi Band 5 не розрізняє рух в гору або навпаки на спуск, що, в свою чергу, призводить до неточного підрахунку фізичної активності. 

В цьому плані новенький фітнес-трекер під назвою Xiaomi Mi Band 6 виявиться на цілий порядок краще, а використовувати його можна буде зі смартфонами і планшетами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS. Вихід нового браслета очікується в середині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.