Samsung представила Galaxy SmartTag для відстеження ваших ключів, сумки і домашньої тваринки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім презентації нових смартфонів і навушників Samsung офіційно розповіла про новий сервіс SmartThing Find, завдяки якому користувач завжди буде знати, де знаходяться його пристрої Galaxy. Разом з тим представили і трекери Galaxy SmartTag для відстеження різних речей.

Сервіс SmartThing Find дозволяє відстежувати місце розташування пристроїв сімейства Galaxy, включаючи смартфони, планшети, смарт-годинники, бездротові навушники і інші. Він відображає розташування гаджетів на мапі незалежно від того, знаходяться вони в сусідній кімнаті або ж в іншій країні. При цьому навіть не обов’язково, щоб вони були підключені до інтернету, адже сервіс працює на основі технологій Bluetooth Low Energy (BLE) і Ultra-WideBand (UWB) і визначає місце розташування пристроїв через найближчі апарати Galaxy.

Якщо загублений гаджет знаходиться десь поблизу, SmartThing Find дозволяє запустити спеціальний режим пошуку: в ньому на екрані смартфона або планшета буде відображатися рівень сигналу потрібного пристрою. Чим він вищий, тим він ближче. Це чимось нагадує дитячу гру в «гаряче-холодно». Крім того, на загубленому гаджет можна запустити звуковий сигнал, щоб ще спростити пошук.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Люди втрачають не тільки гаджети, але і звичайні речі на зразок ключів. На цей випадок Samsung розробила спеціальні трекери Galaxy SmartTag. Це невеликий пристрій у вигляді брелока, який можна прикріпити до сумки, рюкзака, нашийника домашнього вихованця і будь-якого іншого предмету без можливості бездротового підключення. Як і інші гаджети Galaxy, SmartTag можна додати в сервіс SmartThing Find і точно так же відстежувати місце розташування трекерів. При цьому кожному з них можна дати унікальну назву, яке вказує на предмет, до якого він прикріплений. Galaxy SmartTag теж вміє видавати звуковий сигнал під час пошуку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.