Lenovo представила нову серію ігрових ноутбуків Legion

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На технологічній виставці CES компанія Lenovo розширила асортимент своєї ігрової продукції в рамках серії Legion. Портфоліо бренду поповнили відразу кілька моделей геймерських ноутбуків з потужним залізом і «кіберспортивними» дисплеями і просунутою системою охолодження, а також флагманська ігрова гарнітура з підставкою в комплекті.

Флагманський ноутбук Lenovo Legion 7 отримав 16-дюймовий з роздільною здатністю 2560 x 1600 пікселів, частотою оновлення 165 Гц, яскравістю 500 ніт, охопленням 100% колірного діапазону sRGB і співвідношенням сторін 16:10, що збільшує поле огляду в іграх. IPS-панель також сертифікована за стандартом VESA DisplayHDR 400. Ємність акумулятора моделі з підтримкою технології швидкої зарядки Rapid Charge Pro становить 80 Вт/г.

Ігровий лептоп оснащується відеокартами NVIDIA аж до GeForce RTX 3080, модулем бездротового зв’язку Wi-Fi 6 Killer AX1650 для кращого підключення до мережі в ході ігрового процесу, а також ефективною системою охолодження Coldfront 3.0 на базі випарної камери Vapor Chamber Technology з рідким металом в якості термоінтерфейсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Lenovo Legion Slim 7

Більш компактний Lenovo Legion Slim 7 позиціонується виробником як найтонший і легкий ноутбук в історії серії. в історії Lenovo Legion. У топової конфігурації він доступний з графікою NVIDIA GeForce RTX 3060. Діагональ IPS-дисплея новинки з роздільною здатністю 3840×2160 пікселів, частотою оновлення 60 Гц і 100-відсотковим охопленням кольоровою гамою Adobe RGB становить 15,6 дюйма. Доступний лептоп і в версії з роздільною здатністю Full HD (144 Гц). Вага пристрою становить 1,9 кг, ємність акумулятора – акумулятор 71 Втг.

Lenovo Legion 5 Pro

Lenovo Legion 5 Pro – новий ноутбук компанії, який відрізняється збільшеним повітрозабірником і чотирьохканальною системою вентиляції. Він оснащується різними моделями процесорів AMD Ryzen і відкритий NVIDIA GeForce RTX 3070, а також підтримує технологію спільної роботи дискретної і вбудованої графіки Dual Burn для підвищення кадрової частоти в іграх.

Новинка обзавелася 165-Герцевим екраном діагоналлю 16 дюймів з часом відгуку 3 мс, здатністю 2560×1600 точок і максимальною яскравістю 500 ніт, а також фірмовою клавіатурою TrueStrike з малим зусиллям натискання і високою точністю спрацьовування.

Модифікація Lenovo Legion 5 представлена ​​в модифікаціях з дисплеями на 15,6 і 17,3-дюйма (1920×1080, 144 Гц), а також в 15-дюймовому варіанті, оснащеному 165-герцевою IPS-панеллю. У топової конфігурації портативний ПК побудований на базі тандему з процесора AMD Ryzen H і графічного адаптера NVIDIA GeForce RTX 3070.

Lenovo Legion 5

Ще однією новинкою Lenovo стала ігрова гарнітура Legion H600. Її комплектна підставка важить в нижній частині має два наскрізних порту USB-A для підключення і зарядки інших пристроїв. Вона оснащена бездротовим приймачем, що працює на частоті 2,4 ГГц з «далекобійністю» до 12 метрів. 

Lenovo Legion H600

Верхівка навушників і амбушюри передбачають можливість регулювання. 50-міліметрові драйвери, новинки, як запевняють виробника, підтримують технологію об’ємного звучання, а односпрямований мікрофон з функцією шумозаглушення дозволяє спілкуватися без перешкод або ж відключити звук одним рухом.

Дата початку продажів і ціна новинок Lenovo будуть оголошені пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.