Новий iPad Pro з усіх боків: рендери на основі креслень

Компанія Apple готує зараз до випуску нові пристрої – від перевидання найдешевшого iPhone, до навушників і планшетів. Тим часом в мережі з’являється все більше інформації про майбутні новинки.

На цей раз, тематичний ресурс 91Mobiles опублікував рендери оновленої 12,9-дюймової версії iPad Pro, створені на основі фабричних креслень, отриманих від «надійного джерела».

Планшет досить сильно схожий на попередника – минулорічний iPad Pro. Однак рамки навколо екрану стануть тонші, а датчики розпізнавання осіб Face ID розташуються під екраном.

У кнопці живлення на верхній межі може виявитися сканер відбитків пальців Touch ID, як в iPad Air 4. Також відзначаються чотири динаміки, подвійна основна камера зі спалахом і датчиком LiDAR, роз’єм USB Type-C.

За попередніми даними, новий iPad Pro стане володарем SoC A14 Bionic, як iPhone 12 і iPad Air 2020. Крім того, він стане першим планшетом Apple з підтримкою стільникових мереж п’ятого покоління 5G.

91Mobiles має в своєму арсеналі багато подібних витоків – часто рендери задовго до анонса потім підтверджувалися, наприклад, Samsung Galaxy S10 +, Samsung Galaxy Sport і Galaxy Note20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.