Samsung створила робота, який уміє наливати вино в келих

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung представила прототип робота Bot Handy. Він вміє складати брудний посуд в раковину, прибирати одяг і наливати вино в келих. А найголовніше – приносити його власникові.

Bot Handy від Samsung буде розпізнавати об’єкти за допомогою камери і штучного інтелекту. Компанія працює над тим, щоб робот зміг збирати білизну, завантажувати посудомийну машину, накривати на стіл, розливати напої по келихах і приносити їх людям.

Президент Samsung Research Себастьян Сунг розповів, що робот покликаний стати «продовженням вас на кухні, у вітальні і всюди, де вам може знадобитися додаткова рука».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung заявляє, що робот зможе визначати матеріал, з якого зроблений об’єкт, і захоплювати його з потрібною силою. Також передбачається, що Bot Handy буде взаємодіяти з предметами різного розміру, ваги і форми.

Компанія також продемонструвала оновлену версію Bot Care – «роботизованого помічника і компаньйона», який піклується про свого власника. Він вміє нагадувати людині, що потрібно відірватися від ноутбука і зробити перерву в роботі. Також він контролює розклад – запам’ятовує важливі події і нагадує про зустрічі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.