Meizu випустила клон AirPods Pro за 77 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu запустила лінійку бездротових навушників POP в 2018 році. Тепер компанія поповнила модельний ряд новинкою з системою активного шумозаглушення.

Сьогодні Meizu представила POP Pro за 77 доларів. Новинка надійде в продаж 12 січня. З точки зору дизайну, новинка від китайського виробника дуже сильно нагадує Apple AirPods Pro. Навушники оснащуються інтелектуальним алгоритмом шумозаглушення з трьома мікрофонами, який допомагає позбавитися від шуму зовнішнього середовища.

За словами виробника, шумодав третього покоління ефективно забезпечує зниження сторонніх звуків до 35 децибел. У Meizu POP Pro використовується виготовлена на замовлення 10-міліметрову рухливу котушку з композитної діафрагмою для детального відтворення середній і високих часто, а також насичених басів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка оснащена функцією підключення в один клік, сенсорним управлінням і системою виявлення зносу. Що стосується часу автономної роботи, то Meizu POP Pro забезпечують 6,5 години відтворення в звичайному режимі і 4 години з включеним шумопоглинання. Зарядний кейс збільшує ці показники до 20 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.