Вбивця Mi Band: OnePlus представила свій перший фітнес-браслет

Асортимент фірмових аксесуарів OnePlus поповнився першим фітнес-браслетом бренду. Компанія не стала винаходити щось нове – новинка отримала базовий для подібного роду пристроїв набір функцій.

За зовнішнім виглядом OnePlus Band нагадує Mi Band від Xiaomi – це невелика капсула з 1.1-дюймовим AMOLED-екраном, який вставляється в силіконовий ремінець. Корпус має захист від пилу і води за стандартами IP68 і 5 ATM, тому трекер без проблем переживе занурення в воду на глибину до 50 метрів. 

Новинка з’єднується зі смартфоном по Bluetooth 5.0 і здатна пропрацювати до 14 днів на одному заряді. OnePlus Band вміє показувати повідомлення, керувати музичним плеєром, відстежувати пульс в режимі 24/7 і вимірювати рівень насичення крові киснем. Також є функція оцінки якості сну і 13 режимів тренувань, включаючи бігові, їзду на велосипеді, плавання та інші. 

Першим ринком, де з’явиться браслет, стала Індія. Там він почне продаватися 12 січня за 2499 рупій (біля 1000 грн). Терміни появи новинки в інших країнах поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.