Lenovo представила ноутбук, який трансформується в ігрову консоль

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До виставки CES 2021, яка в цьому році проходить виключно в онлайні, компанія Lenovo спільно з японською корпорацією NEC розробила компактний ноутбук Lavie Mini, здатний трансформуватися в портативну геймерську консоль.

Новинка оснащена 8-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 1900 × 1200 пікселів і невеликої клавіатурою з круглими кнопками, на якій не знайшлося місце звичного тачпаду – замість нього встановлено квадратний оптичний трекпад.

Екран можна відкинути на 360 градусів і перетворити ноутбук в планшет. З боків кріпиться контролер з вібромоторчик, двома аналоговими стиками, цифровий хрестовиною і стандартним для геймпадов набором кнопок. У такому вигляді Lavie Mini нагадує Nintendo Switch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За залозу ситуація наступна: процесор Intel Core i7 11-го покоління з вбудованою графікою Iris Xe, 16 ГБ оперативної пам’яті формату LPDDR4, SSD-накопичувач об’ємом 256 ГБ і акумулятор ємністю 26 Вт · год. 

У корпусі є пара роз’ємів USB-C, один HDMI, стереодинаміки і інфрачервона камера з підтримкою Windows Hello для розблокування з розпізнавання особи власника. Також є Bluetooth 5.1 і Wi-Fi 6. 

Підключення до телевізора забезпечує спеціальна док-станція з додатковими USB-роз’ємами і виходом HDMI, здатним виводити картинку в 4K-роздільній здатності. 

Поки Lavie Mini знаходиться в стадії прототипу, тому Lenovo не готова назвати вартість і терміни виходу новинки на ринок. 

https://youtu.be/KjkpqOn6EJ4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.