OnePlus випадково показала свій перший фітнес-браслет і смарт-годинник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через кілька днів відбудеться презентація першого фітнес-браслета OnePlus, але в магазині Google Play вже з’явився додаток-компаньйон OnePlus Health , що розкрило безліч інформації про них і про перші смарт-годинах компанії, включаючи зовнішній вигляд і ключові функції. 

За дизайном OnePlus Band схожі на Mi Band від Xiaomi – це невелика капсула з 1.1-дюймовим AMOLED-екранчіком, яка вставляється в браслет.

Зображення, знайдені в додатку, підтверджують дизайн, опублікований раніше інсайдерами на промо-матеріалах:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фітнес-трекер виконаний в корпусі з вологозахистом за стандартом IP68 і запропонує 13 режимів тренувань з можливістю показу повідомлень, постійного відстеження пульсу і рівня насичення крові киснем. На вибір буде доступно кілька циферблатів:

Крім інформації про фітнес-браслеті в додатку OnePlus Health знайшли згадку про смарт-годинники на операційній системі Wear OS від Google. 

Компанія випустить одразу дві моделі: в прямокутному і круглому корпусі. Перші являють собою повну копію OPPO Watch, а другі повторюють OPPO Watch RX. Але дивного в цьому мало, адже OnePlus і OPPO є частиною одного холдингу BBK. 

Вартість OnePlus Band, за чутками, складе близько $ 34 (біля 1000 грн), а їх презентація запланована на 11 січня. Реліз смарт-й годині відбудеться трохи пізніше, протягом найближчих місяців. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.