Смарт-окуляри Apple зможуть змінювати яскравість оточення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі вже кілька років витають чутки про розумні окуляри Apple. Чергова порція інформації про них надійшла з патенту компанії під назвою «Система відображення з локалізованими оптичними настройками». У ньому йдеться про можливості пристрою підлаштовуватися під яскравість оточення. 

Згідно з інформацією в патентній заявці, Apple планує використовувати регульований модулятор світла для підвищення чіткості та видимості віртуальних об’єктів за рахунок зменшення яскравості навколишнього простору. Також лінзи можуть динамічно затемнювати певні зони в поле зору користувача. 

«Зокрема, регульований модулятор світла можна використовувати для створення темної області, що перекриває яскравий об’єкт реального світу, який перетинається з віртуальним контентом в верхньому правому куті», – йдеться в патенті Apple.

Таким чином, користувач буде завжди добре бачити відображається контент незалежно від яскравості навколишнього середовища. При цьому вказується, що настройка кожної лінзи буде виконуватися індивідуально. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про терміни появи окулярів від Apple до цих пір немає ніякої інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.