Новий Xiaomi Mi Band 6 вразить набором флагманських функцій

Новий Xiaomi Mi Band 6 вразить набором флагманських функцій
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi щороку влітку анонсує новий фітнес-трекер лінійки Mi Band, він одразу ж стає світовим бестселером продаж. Це й не дивно, адже компанія щоразу додає в свій гаджет нові, прогресивні функції, які йдуть в ногу з часом за невелику вартість. За пів року до анонсу Xiaomi Smart Band 6 просочились деякі цікаві фішки годинника. В цій статті ми опишемо все, що відомо на даний момент. Поїхали!

Дизайн

Новий Xiaomi Mi Band 6 вразить набором флагманських функцій

Спочатку, як годиться розглянемо його зовнішній вигляд, нагадаємо — минулоріч компанія збільшила дисплей, попереднє покоління отримало 1,2 дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 360 на 180 пікселів з підтримкою сенсорного керування, загартоване скло Corning Gorilla Glass. Тому не важко припустити, що наступник отримає такі ж характеристики тому, як зазвичай грандіозних змін від виробника не планується.

Втім, на зміну конструкції Мі Бенд 6 може вплинути впровадження нових технологій або використання більш об’ємної акумуляторної батареї. До прикладу, через збільшену капсулу Mi Band 5 і модифікацій силіконового ремінця, в який вона поміщена, стало неможливим застосовувати ремінець до попередніх поколінь і навпаки. Не можна не звернути увагу на те, що в існуючій останній версії метод зарядки став зручнішим завдяки магнітним контактам. І в Xiaomi Mi Smart Band 6 спосіб заряду батареї, найімовірніше, залишиться таким же. Також не виключена доступність браслета в декількох цікавих забарвленнях, як це сталося з п’ятою моделлю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автономна робота

Новий Xiaomi Mi Band 6 вразить набором флагманських функцій

Ємність акумуляторної батареї виявиться на рівні 150 мАг, а на одному заряді акумулятора цей фітнес-трекер здатний працювати до двох тижнів, і це так чи інакше можна вважати великим плюсом. Для підключення до смартфонів в Xiaomi Mi Band 6 встановлений модуль Bluetooth 5.1 LE, що володіє високою швидкістю передачі даних і радіусом дії на рівні 50 метрів.

Головні фішки

Новий Xiaomi Mi Band 6 вразить набором флагманських функцій

Барометричний альтиметр – це дозволить браслету визначати, на яку висоту піднявся його власник. Крім додаткової інформації, фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 6 буде використовувати даний модуль в тому числі для більш точного відстеження фізичної активності.

Наступною фішкою буде – підтримка технології Xiaomi Mi Haptic, яка дозволяє налаштувати сповіщення на власний розсуд. По суті, браслет отримає флагманський лінійний вібромотор, який буде створювати абсолютно нові тактильні відчуття під час використання.

Зазначимо, такі просунуті лінійні вібромотори встановлюються у багатьох сучасних смартфонах Xiaomi, особливо флагманських. Серед інших функцій в Xiaomi Mi Band 6 повинна з’явитися підтримка NFC, електрокардіограми, мікрофон, підтримка Mi Health та багато інших фішок.

Дата презентації

Новий Xiaomi Mi Band 6 вразить набором флагманських функцій

На даний момент офіційної інформації або будь-яких витоків про те, коли вийде Xiaomi Mi Band 6, в мережі немає. Але якщо проаналізувати надходження на ринок попередніх версій, можна припустити, що його представлять влітку, як і його попередні покоління.

Ціна фітнес-трекера Мі Бенд 6

Враховуючи вартість попереднього покоління варто очікувати цінника не нижче 40-45 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.