OpenCritic не рекомендує купувати Cyberpunk 2077 для PS4 або Xbox One

Агрегатор рецензій OpenCritic додав на сторінку Cyberpunk 2077 попередження про те, що продуктивність і якість графіки версій для ПК, PS4 і Xbox One дуже сильно різняться.

Нагадаємо, що Cyberpunk 2077 для PS4 і Xbox One отримує виключно негативні оцінки – як від критиків, так і від самих геймерів.

«Вам слід знати, що ігровий досвід на ПК, next-gen консолях, PS4 і Xbox One істотно відрізняється. У нас є підозра, що CD Projekt RED навмисно намагалися приховати якість версій для current-gen приставок. Робилося це за допомогою дозволу використовувати в рецензіях тільки схвалені заздалегідь матеріали, а також шляхом відмови від видачі копій для PS4 і Xbox One критикам ».

Це повідомлення збережеться на сторінці проєкту до лютого 2021 року. Саме до цього терміну CD Projekt RED пообіцяла виправити більшість проблем гри.

Крім того, сьогодні в мережі почали з’являтися огляди Cyberpunk 2077 для PS4 і Xbox One від провідних ігрових видань. Середній бал версій для PS4 (написано 5 рецензій) і Xbox One (4 огляди) на поточний момент дорівнює 50 з 100 і 51 з 100 відповідно.

Портал IGN пише:

«Версії для PlayStation 4 і Xbox One зіпсовані, дуже шкода, що багато познайомляться з Cyberpunk 2077 саме в такому вигляді».Агрегатор рецензій OpenCritic додав на сторінку Cyberpunk 2077 попередження про те, що продуктивність і якість графіки версій для ПК, PS4 і Xbox One дуже сильно розрізняються.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.