LG представила незвичайний екран у вигляді розсувних дверей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG – один з найбільших виробників екранів в світі. Компанія постійно експериментує з форм-факторами, випускаючи рулоні телевізори та інші незвичайні рішення. Наступним великим проектом південнокорейського гіганта стануть автоматичні розсувні двері з вбудованими дисплеями, які зможуть показувати рекламу і навіть спілкуватися з людьми.

За задумом виробника новий проект націлений на масового споживача і буде цікавий як власникам великих офісів, так і малому і середньому бізнесу для залучення клієнтів.

Створення автоматичних розсувних дверей з вбудованим прозорим OLED-дисплеєм стало можливо завдяки співпраці зі шведським виробником Assa Abloy Entrance Systems. Система зможе вітати клієнтів і співробітників компанії, а також показувати рекламу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш докладної інформації про пристрій поки немає. Неясно, на якій стадії розробки знаходиться технологія і коли буде реалізована. Проте подібне нововведення безсумнівно має високий потенціал і як засіб підвищення продажів за рахунок додаткової таргетированной реклами, і як проста система розблокування дверей за допомогою інтегрованого ШІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.