Дизайн розумних годинників realme Watch S Pro розсекречений главою компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні анонса Pro-версії розумних годин realme Watch S виробник опублікував офіційний тизер, який частково демонструє фронтальну панель майбутньої новинки. Трохи пізніше готовність компанії до релізу підтвердив і генеральний директор realme India Мадхав Шет – в своєму Twitter-блозі він розмістив якісну фотографію включеного пристрою, не чекаючи офіційного заходу.

Банер повідомляє, що презентація новинки бренду пройде в форматі онлайн-трансляції, заодно натякаючи на можливість отримання різних призів при її перегляді в прямому ефірі. Дата події не розкривається, але, за чутками, вендор представить новинку вже в цьому місяці.

Керівник індійського підрозділу компанії зазначив у своєму блозі, що пристрій стане першим пристроєм преміум-класу в фірмової серії розумних годин. Судячи по знімку, зовні модель буде схожа на попередню – ймовірно, ключові відмінності між ними полягають в апаратній конфігурації. Очікується, що Pro-модифікація розумних годин отримає модулі GPS і NFC, які відсутні у молодшій версії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата анонса і вартість Watch S Pro виробником ще не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.