Xiaomi випустила місткий смарт-холодильник за $ 560

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім настільної лампи з веб-камерою і датчика руху Xiaomi представила новий холодильник. Він оснащений двома роздільними відділеннями з великою місткістю і підтримує віддалене управління за допомогою мобільного додатку.

Холодильник випускається під брендом MIJIA і підтримує управління через смартфон або планшет. Користувач може віддалено налаштовувати температуру та інші параметри роботи пристрою. Додатково передбачений невеликий екран на одній з дверей, де відображається актуальний стан приладу. 

Усередині холодильник розділений на дві частини з охолодженої зоною об’ємом 351 л і морозильною камерою на 189 літрів. У першому випадку температура регулюється від +2 до +8 градусів, а в другому – від -15 до -22 градусів за Цельсієм. Виробник запевняє, що за рахунок продуманої конструкції холодне повітря рівномірно поширюється по всьому внутрішньому простору. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У кожному з відділень передбачено безліч полиць, в тому числі і дверних, які регулюються по висоті. Пристрій випускається в графітовому кольорі. 

Холодильник надійде в продаж 1 грудня за роздрібною ціною $ 563.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.