Apple Watch Series 7 вимірюватимуть ваш артеріальний тиск

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За 6 років Apple Watch навчили стежити за вашим здоров’ям. Не просто заміряти пульс, а ще й рівень кисню в крові, навіть роблячи подобу ЕКГ. Але це не фінал у розвитку Apple Watch. Вони вирішили вбудувати тонометр, так що артеріальний тиск буде під контролем. Всі подробиці у нас. Поїхали!

Ви скажете, що такий вимір неможливий, адже ремінець годинника – це не манжет тонометра. Він не вміє надуватися і здуватися, але це стосується такого короткочасного вимірювання. Apple вирішила піти своїм шляхом: Watch Series 7 вимірюватимуть тиск постійно. Особливий ремінець буде вдягатися на руку і огортати її. Купертіновці  обіцяють, що ніякого дискомфорту не буде. І в цьому їм можна довіритися, адже ми не зможемо згадати незручне пристрій з Каліфорнії.

Годинники, постійно моніторячи ваш стан, зможуть сповістити вас про відхилення від норми. Норма буде не така, як ми звикли зараз, адже саме вимірювання ведеться інакше. Але найголовніше в цій технології – спонукати вас до походу в мед. установа в разі частих відхилень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А як ви ставитеся до такої функції? Я ставлюся скептично до цього, але задумка хороша. Тому що контроль норми – це добре, але краще використовувати медичне обладнання, нехай і домашнє з аптеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.